LÜHIDALT

Andres Kuusk males võidukas

SÜG-is reedel noortele malesimultaani andnud Andres Kuusk osales pühapäeval ka maakonna kiirmalemeistrivõistluste seitsmendal osavõistlusel. Seal ta vastastele armu ei andnud, võites kõik seitse kohtumist. Teine oli Rain Kilumets 5 ja kolmas Martin Kallas 4,5 punktiga.

Kuido Koppel võitis uisumaratoni

Pühapäeval toimunud Haapsalu I uisumaratoni 22 km pikkuse distantsi võitis kuressaarlane Kuido Koppel ajaga 48.02,0. Talle järgnesid Sandra Alusalu Adaverest 48.03,0 ja Toivo Tomingas A2K spordiklubist 51.00,0-ga. Võistlusmaa läbis 31 uisutajat.

Hundid kaotasid

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas kaotas BC Hundid/ASSA Abloy võõrsil mängitud kohtumises Kohila/Eesti Telekom/Webwarele 75 : 84. Saarlased kaotasid poolaja 37 : 44 ja kolmanda veerandaja 14 : 26. Ja kuigi viimane veerandaeg võideti 24 : 14, sellest enam võiduks ei piisanud. Parimatena viskasid Margo Liivand 19 ja Egert Väinaste 13 punkti.

Orissaare Rockile kaks kaotust

Orissaare spordihoones mängitud Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas kaotas Orissaare Rock 71 : 78 Noto Outlet /Toilale. Aivo Laul viskas 21, Raul Koppel 19 ja Mikk Päeske 14 punkti.  Võõrsil tunnistati KK Tallinna Ülikool 65 : 43 paremust. Parim oli Mikk Päeske, kes viskas 17 punkti.

Jätkusid korvpalli­meistrivõistlused

Kuressaare spordikeskuses mängitud kohtumistes võitis BC Käsa Spordikool/Vesset 106 : 75, Castello BC Gild/AMEt 71 : 50, Saare Erek Castellot 94 : 88 ja BC Käsa BC Gild/AMEt 71 : 52.

Võrkpallis Kaarma juhtimisel

VII Muhu lahtistel võrkpallimeistrivõistlustel on seitsme vooru järel teistest eraldunud kaks meeskonda. Endiselt on juhtimas Kaarma meeskond 20 punktiga, järgneb Saaremaa Spordikooli I meeskond 17 punktiga.

Aste poisid jalgpallimeistrid

20. jaanuaril toimusid Salme võimlas Saaremaa 1.–3. klasside meistrivõistlused saalijalgpallis. Viie võistkonna turniiril näitas kõige kindlamat mängu Aste ja tasuks oli 2016. aasta meistritiitel. Meeskonnas mängisid Kristjan Raamat, Kris Nook, Kristofer Käen, Karl Vapper, Tauri Kungla, Rasmus Mänd, Janari Paju, Kennerth Vahelaid, Cristo Alle.

Minivõrkpallis osavõturekord

Saaremaa spordikooli minivõrkpalli karikavõistluste teine etapp mängiti Leisis. Kohale oli tulnud rekordiline 12 võistkonda 56 noore võrkpalluriga. Kohtumisi peeti 60.

 

Print Friendly, PDF & Email