Kes kandideerivad Pöide aasta tegijaks?

Pöide vallavolikogu valib oma homsel istungil Pöide valla eelmise aasta teo ja tegija.

Tornimäe lasteaia heategevuslaada läbiviimise eest on nominentideks kuulutatud Lea Peet ja Heidi Hanso ning terve Pöide valla rahvas on aasta tegija nominent Tornimäe uuel kalmistul korraldatud talgupäeva eest.

Rokk-kontserdi korraldamise eest Kahutsi maalinnal on nominent Pöide vallavalitsus. Ettepaneku esitajad märkisid, et Metsatöllu kontsert andis valla ühele ilusamale ja uhkemale turismiobjektile ning arheoloogilisele mälestisele uue “hingamise”. 2016. aastal toimub maalinnal kontsert, kus esinevad ansamblid Kuldne Trio, Svjata Vatra ja Metsatöll.

2015. aasta tegija nominendiks esitati ka AquaMyk OÜ ja Kingli Kinnisvara OÜ. Kaks korda pakuti aasta tegijaks Jaan Leppa Kaldu sadamas Jääääre kontserdi korraldamise ja vallarahva igakülgse abistamise eest.

Veel on aasta tegija nominent Heiki Hanso, kelle tegu on Väikese väina tammi avade teema taasalgatamine ja selle nimel allkirjade kogumise kampaania läbiviimine.

Tunnustuse eesmärk on avaldada tunnustust Pöide vallas olulise tähtsusega ettevõttele ja ettevõtmisele/sündmusele, mis on aasta jooksul majanduse, kultuuri, hariduse, spordi, sotsiaal- või mõnes muus valdkonnas silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud oluliselt Pöide valla arengut.

 

Print Friendly, PDF & Email