Lossi jõulud olid menukad

Möödunud laupäeval ühele poole jõudnud jõuluetendused Kuressaare linnuses meelitasid kohale ligi 750 külastajat.

SA Saaremaa Turism, Saaremaa teatri ja Saaremaa muuseumi koostöös toimus lossi kohtusaalis 24 osalusetendust, suurem osa neist ettetellimisega. Avalikkusele oli mõeldud üheksa etendust.

“Kuna Saaremaa teater oli sellesse projekti kaasatud esmakordselt, siis meie jaoks läksid need muidugi edukalt,” ütles teatri juhatuse esimees Elli Tänavots. “Usun, et nii arvavad ka teised, kuna publiku arv ju eelmise aasta jõuluetenduse külastajate hulgaga võrreldes kasvas.”

Tänavotsa sõnul näitas tagasiside, et külastajad jäid etendustega rahule. “Kõige rohkem meeldis ise iirisekommi teha,” rääkis Tänavots, kelle sõnul kulus kommiteo “toormaterjali” rohkem, kui esialgu arvestatud. “Kui komme tehti, siis mitte ainult endale, vaid ka emale-isale, õele-vennale ja sõbrale,” lausus ta.

Tänavotsa hinnangul oli Saaremaa teatril muuseumiga väga hea koostöö.

 

Print Friendly, PDF & Email