Kanal 2 koos sõsarkanalitega võib Starmani levist lahkuda

Kuigi telekommunikatsioonifirma Starman on viimastel aastatel klientidele korduvalt hindu tõstnud, ei ole ettevõtte maksed teleprogrammide eest Kanal 2-le muutunud ning kuna läbirääkimised selles vallas pole edasi liikunud, võib Kanal 2 koos sõsarkanalitega juba lähiajal Starmani võrgust lahkuda.

Kanal 2 juhatuse liikme Urmas Oru sõnul vastavad kuuldused, et Kanal 2, Kanal 11 ja Kanal 12 võivad Starmani kanalivalikust kaduda, üldjoontes tõele. “Probleemide detailid peituvad enamasti hinnas ehk selles, mida üks pool teiselt raha eest saab,” ütles Oru BNS-ile, selgitades, et Starman vahendab klientideni nii Kanal 2 ja selle sõsarkanalite programmi, järelvaatamise õigusi kui ka veel mitmeid teenuseid.

Starman Grupi äriarenduse direktor Toomas Tiivel aga suhtluses Kanal 2-ga kriitilisi toone ei näe.

“Veidrad kuuldused, ei oska öelda, kust need on tulnud,” ütles Tiivel BNS-i küsimuse peale, kas on oht, et Kanal 2 programmide edastus võib Starmanist kaduda.

 

Print Friendly, PDF & Email