Popimad lapsenimed: Rasmus, Liisa ja Marleen (1)

Mullu sai Saare maakonnas nimeks Rasmus kaheksa poissi, Liisa ja Marleeni nime kandvaid tüdrukuid lisandus kumbagi neli.

Artur sai nimeks neljale poisile. Kolmel korral pandi pisipoisi nimeks Aleksander, Gregor, Karl, Markus, Mathias, Oskar. Mia ja Emili nime sai kolm tüdrukut.

Iga järgmise tüdrukunime kandjaid on möödunud aastast juures kaks: Berit, Eliise, Elli, Hanna, Lenna, Loore, Loreen, Maribel, Marie, Mirell, Sandra.

Ka nende poisinimede kandjaid lisandus igaüht kaks: Henri, Jarek, Jasper, Johannes, Kaspar, Maik, Mihkel, Raul, Riko, Robin, Sebastian, Silver, Tomi.

Veel pandi lastele nimeks: Aaron Aleksander, Agnes, Aileen, Alex, Alexander, Alexandra, Alexandra Arianna, Alicia, Andero, Andreas, Anelle, Anette, Anne-Mary, Annika, Arianna Liis, Ariel, Aron, Brandon, Chris Daniel, Daniel, Delise, Desiree, Devin, Devon, Eero, Egert, Ekke, Eleonoora, Eleri, Eleriin, Eliis, Elinora, Elisabet, Elsa, Emilia Brigitta, Erko, Erminia, Ewert, Freia-Marii, Friida, Gerda, Gert, Glen Stefan, Grethel, Grettel, Gristo, Hadrian, Hans, Harri, Harri Alexander, Harrison, Heivi, Helena, Helene, Heliis, Hermiine, Hugo, Härri, Ingel, Jakob, Janeli, Jasmiin, Jasmin, Joel, Johan, Joosep, Kaarel, Kalmer, Kardo, Karl-Michael, Karl-Mihkel, Karola, Karoliina, Karolina, Katarina, Keili, Keiti, Kelli-Liisa, Kendra, Kendra Susanna, Kenert, Ken-Mark, Kennet, Kerdo, Keron, Kerret, Kert, Kertu, Kessu, Ketlin, Konrad, Kren, Krendon, Kris-Gareth, Kristen, Krister, Kristiine, Kristjan Toomas, Laura, Leanne, Leeni, Lennart, Lidia-Sofia, Liina, Liisa-Marie, Lilly, Lily Leonoore, Lisandra, Lisanna, Lisbeth, Lisete, Loviise, Lumi, Magda Leen, Maia, Maikel, Marek, Mari,   Maria, Maria Elisabeth, Maribel Sinaida, Marii, Mariliis, Marin, Mart, Marta, Martaliisa, Marta-Luisa, Martin, Martten, Meelis, Meribel, Meribell, Merilin, Meryl, Mete Malin, Mia, Johanna, Mia Linda, Mia-Eliise, Mia-Mai, Mia-Rosanna, Mihkel Hunt, Miia, Miina, Mikk, Milena Emilia, Miret, Mirete, Mirjam, Mirtel, Mona, Morgan, Natali, Nataly, Nete, Noora-Liisa, Oliver, Oliver Stig, Olivia, Orm, Oskar Marten, Ott, Patrick-Thor, Priit, Rahel, Raido, Rainer, Rainis, Ralf, Ramon, Ranno, Reigo, Reiko, Reimo, Reinibel, Remi, Rene, Reno, Rica, Rico, Robben, Robert-Felix, Robi, Romet, Ron, Roosi, Roosi-Marie, Ruben, Ruudi, Sabiine, Sanna, Sara, Sarah-Roosi, Saskia, Simo, Sireli, Sofia, Stella, Sten-Markkus, Steven, Steven Arthur, Sume, Susanna, Taaniel, Taavi, Tene, Tereese, Theresa, Thomas Cameron, Tobias, Toomas, Tormi, Trevor Jaanus, William, Villu, Volli.

Print Friendly, PDF & Email