LIHTNE KÜSIMUS

Kuressaare linnapea ja linnavolikogu esimehe vastuvõtule kutsutute nimekirjas “Saaremaalt valitud riigikoguliikmed, ministrid, maavalitsuse esindajad, erakondade esindajad” on ainult ühe erakonna esindaja – Virge Pihel (IRL). Kas see on mingi viga, et ühegi teise erakonna esindajaid vastuvõtule kutsutud ei ole?

Kuressaare linnapea Madis Kallas:

Järgmisel nädalal toimuvale vastuvõtule on kutsutud esindajaid kõikidest linnavolikokku valitud erakondadest. Arvukamalt on esindatud Reformierakond ja IRL.

Tähelepanu tuleb pöörata sellele, et nimekirjas inimesed ei kordu ja enamik erakondade esindajatest on loetletud kutsutud linnavolikogu liikmete hulgas. IRL-i esindaja Virge Pihel ei kuulu küll linnavolikokku, kuid ta on aktiivne koalitsiooni liige.

 

Print Friendly, PDF & Email