TÄNUAVALDUS

Tuul lammutas legoklotsideks bussiootepaviljoni Asukülas.

Tuul lammutas legoklotsideks bussiootepaviljoni Asukülas.

Noorte meeste taastatud bussiootepaviljon!

Noorte meeste taastatud bussiootepaviljon!

Ehmatav vaatepilt avanes 26. detsembri hommikul Asuküla bussipeatuses – jõulu esimese püha õhtul möllanud torm oli bussiootepaviljoni laiali lammutanud, nagu olnuks tegu legoklotsidest mängumajaga. Katus ripakil ühel pool ja seinad laiali ümberringi. Mis nüüd teha? Noored tublid mehed ei mõelnud kaua. Otsisid kõik laialilennutatud majaosad kokku, parandasid ja ehitasid meie toreda bussiootepaviljoni taas üles. Traktor oli abiks katuse pealetõstmisel.

AITÄH teile, Taavi Mets, Siim Sooäär, Risto Pihel, Guido Lepp ja Leino Raidma!
Tänulik Asuküla rahvas

Print Friendly, PDF & Email