Orissaare gümnaasiumi algklasside jõulupäev

Algklasside õpilased osalesid koolisisesel konkursil õpilasprojektiga “Pidulik jõululõuna”. Projekti eesmärgiks oli õigete väärtushinnangute kujundamine, majandustundide ning käsitöö- ja kodundustundide teemade kinnistamine. Projekt sai rahastuse ning koostöös kooli söökla ja muusikakooliga toimuski teise veerandi viimasel koolipäeval meie pidulik jõululõuna.

Enne jõuluroogade maitsmist imekaunis peolauas tutvustas meie koolisöökla peakokk Taimi Truumees õpilastele lauakombeid. Muusikalise vahepala pakkus Orissaare muusikakooli poisteansambel Inga Ranna juhendamisel. Õpetaja Inga eestvõtmisel laulsime tuntud jõululaule ka kõik koos.

Õpilaste soovil toimus ka õnneloos, millega tegelesid tublid emad Ene, Hilde ja Karin. Päev jätkus kontserdiga, kuhu olid oodatud õpilaste kodused. Kuna oli veerandi viimane päev, siis tegi direktor Marjana Prii kokkuvõtte õppetööst ja tunnustas parimaid õppureid Edu märgiga. Seejärel esitasid lapsed A. Ervaldi muinasjutu põhjal seatud loo “Õnnelik jõuluingel”. Päeva lõpetas loomulikult suure kingikotiga jõuluvana.

Suur tänu kõigile, kes meie jõulupäeva kordaminekule kaasa aitasid!

OG algklasside õpetajad

 

Print Friendly, PDF & Email