19. detsembril pidasid randverelased taas toredat jõulupidu

Lapsed põhu sees päkapikuga hullamas. HANNA SAAR

Lapsed põhu sees päkapikuga hullamas.
HANNA SAAR

Inimesi tuli kokku ligikaudu 45 ja seekord olid kohal ka need, kes eelmise aasta peole ei jõudnud.

Enne kui lapsed oma pakke lunastama said hakata, võis päkapikuga trallitada ja meisterdamislaua taga endale jõulukaunistusi meisterdada. Lisaks sai selgi korral põhus hullata. Tantsiti paar tantsu ja mängiti lustlikke mänge. Kuna sel aastal oli jõuluvanal kibekiire ja ta meile ei jõudnud, tegi pakkide jagamise tänuväärse töö päkapikk. Samal ajal, kui pakke avati ja lastele ilusad näod pähe joonistati, sõid täiskasvanud omakaetud laua taga hapukapsast ja verivorsti ning heietasid tulevikust. Head uut aastat ja istume ka 2016. a lõpus ühisesse peolauda.

Hanna Saar

Print Friendly, PDF & Email