Kadi raadios alustab linnateemaline saade

Kuressaare linnal on juba aastast 2008 olnud Kadi raadioga koostööleping, mille raames on kajastatud linnavolikogus käsitletut. Alanud aastast jõuab Kadi eetrisse aga eraldi linnateemaline saade.

“Vaatasime selle lepingu üle ja leidsime koostöös raadio Kadi juhi Gunnar Siineriga, et võiks sellele sisukust juurde anda,” märkis Kuressaare linnapea Madis Kallas, viidates varasemale volikogu teemade kajastusele. Linnas on tema sõnutsi pidevalt väga palju olulisi probleeme, mida võiks raadios pikemalt käsitleda. Uues saates tuleks Kallase sõnutsi juttu linnavalitsuse, selle allasutuste ja seotud asutuste tegevusest ja probleemidest.

“Meie eesmärk on alati olnud olla suhtlemises võimalikult avatud ning jõuda oma tegemistega linnakodanikele lähemale. See samm aitab tolles osas kindlasti kaasa,” oli linnapea veendunud. Lisaraha Madis Kallase kinnitusel selleks vaja ei ole. Kulud jäävad 2008. aastal kokkulepitud mahtude piiridesse.

Linnasaade on eetris iga kuu teisel reedel “Keskpäeva” saate ajal ehk kell 11.

Print Friendly, PDF & Email