Asko Esna asus tööle Lääne-Saare spordijuhina

Asko Esna

Sellest esmaspäevast töötab SA Lääne-Saare Kultuur spordijuhina võrkpallitreener Asko Esna (pildil).

Võrreldes senise tööga on spordijuhi amet Esna sõnul mitmekülgsem ja seotud suurema sihtrühmaga. “Enim teeb rõõmu see, et saan tutvuda paljude uute inimestega ja näha spordielu teistsuguse nurga alt,” sõnas Esna.

Spordijuhi tööks on valla elanike, ametiasutuse ja hallatavate asutuste teenindamine rahvatervise- ja sporditöö-alaselt, tervisealase teabe vahendamine vallas, valla spordivõrgustiku suunamine ja arendamine. Lisaks kuulub tema kohustuste hulka ka spordiürituste traditsioonide jätkamine ja sporditegevuse järjepidevuse arengu tagamine vallas.

Esna on sündinud ja kasvanud Pärnus, ent tegutsenud viimased aastad Saaremaal võrkpallitreenerina. Asko Esna töötab samas edasi ka Saaremaa Spordikooli treenerina.

Print Friendly, PDF & Email