Kadaka tänaval põles korstnas tahm

Kolmapäeva õhtul kell 17.53 said päästjad väljakutse Kuressaarde Kadaka tänavale, kus toimus eramaja korstnas tahmapõleng. „Päästjad kontrollisid korstna termokaameraga üle ning vaatasid üle ka pööningu ja katuse,“ ütles Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

Kuigi põleng toimus vaid korstnas levis selle tagajärjel ümbruskonnas väljakannatamatu hais. Ühe sündmust uudistanud noormehe sõnul pesi ta Kalevi tänaval autot, kui tundis ebameeldivat lõhna.

Seoses aastavahetuse pidustustega tuletas päästeameti pressiesindaja inimestele meelde, et rakettide laskmisel peab lähtuma kasutusjuhendist. „Neil, kes elavad korteris, palume veenduda, et rõdul ei oleks kergesti süttivat prahti, sest kogemata sinna kukkunud rakett võib selle süüdata,“ meenutas Vaabel.

Soovime kõigile ohutut vana-aasta lõppu ja head uut aastat, soovis ta kõigile rahulikke pühi.

Print Friendly, PDF & Email