Suurim helistaja rääkis 73 tundi (2)

Tele2 andmetel rääkis Saaremaa aktiivseim helistaja novembris mobiiliga 73 tundi, mida on hiidlaste rekordiga võrreldes ligi kolm korda rohkem, kuid mandri kõnerekorditest jääb see siiski kaugele maha.

Kui Hiiumaa innukaim helistaja rääkis novembris mobiiltelefoniga vaid 26 tundi ehk keskmiselt tund aega päevas, siis Saaremaa rekordhelistaja rääkis mobiiltelefoniga enamike mandril asuvate maakondade “tippkõnelejatega” võrreldavas mahus.

Statistika järgi elavad kõige aktiivsemad mobiiltelefoni kasutajad aga Lääne-Virumaal. Sealne suurim helistaja rääkis ühes kuus telefoniga 164 tundi ning kõige suurem sõnumisaatja edastas novembris 4987 SMS-i. Mõlemad rekordid kuuluvad üllataval kombel meestele.

Saaremaa aktiivseim sõnumisaatja edastas 918 ehk keskmiselt umbes 30 SMS-i päevas.

Print Friendly, PDF & Email