Ainus jõululaps oli tüdruk

Kuressaare haigla ämmemandad Helgi Tammur ja Mari-Liis Aus ning õde Jaana Kula rõõmustavad mullusest suurema sündide arvu üle. TAMBET ALLIK

Kuressaare haigla ämmemandad Helgi Tammur ja Mari-Liis Aus ning õde Jaana Kula rõõmustavad mullusest suurema sündide arvu üle.
TAMBET ALLIK

Kuressaare haiglas on tänavu ilmavalgust näinud 20 last rohkem kui mullu.

Ravijuht Marje Nelise andmeil on Kuressaare haiglas tänavu sündinud 247 last. Pühade paiku tuli ilmale vaid üks jõululaps – 26. detsembril sündinud tüdruk. Saare maavalitsuse nõunik-perekonnaseisuametniku Avo Levisto sõnul on maakonnas tänavu registreeritud 301 lapse – 150 tüdruku ja 151 poisi sünd. Levisto sõnul on need 301 lapsed, kelle ema oli lapse sünni hetkel Saare maakonna rahvastiku registris.2014. aastal registreeriti 303 lapse sünd. Neist 163 olid poisid, 140 tüdrukud.

Print Friendly, PDF & Email