Roolipiigad lõpetasid aasta (FOTOD)

AASTA MÖÖDAS: Roolipiigad Sonja Torn ja Sirje Kindsigo meeleolukal kokkusaamisel. TAMBET ALLIK

AASTA MÖÖDAS: Roolipiigad Sonja Torn ja Sirje Kindsigo meeleolukal kokkusaamisel.
TAMBET ALLIK

Eile kogunes Kuressaare Pritsumajja viisteist roolipiigat, et teha kokkuvõtteid peagi lõppevast aastast.

Saaremaa Roolipiigade eestvedaja Juuli Pihl ütles Saarte Häälele, et tänavu saadi kokku juba kaheksandat korda. Kohtumiste hulka mahtus ka suvel toimunud 13. vabariiklik naismehhanisaatorite kokkutulek Võhmal, millest võttis osa 77 roolipiigat üle Eesti. Üheskoos tähistasid kohalikud roolipiigad ka mitmeid juubeleid. “Väga tegus aasta oli,” tõdes Pihl.

Tuleval aastal ootab Roolipiigasid ümmargune juubel. “Saame kahekümneaastaseks, otsime praegu, kes meile esineks,” märkis Pihl. Juubelit tähistatakse oktoobrikuus.

Pritsumajja olid roolipiigad külla kutsunud Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonnavanema Meelis Juhandi, kes rääkis nii liiklusohutusest kui ka politseitööst üldisemalt. Juhandi jagas roolipiigadele ka infovoldikuid ja helkureid ning pani kõigile südamele, et helkureid tuleb ikka kanda, mitte sahtlisse korjata: “Olge nähtavamad ja säravamad!”

Põgusalt tuli jutuks ka teema, kas politsei eesmärk on trahvide väljakirjutamine. Juhandi kinnitas, et nii see kindlasti ei ole ja tõi näiteks, et ta ise pole sellest ajast saadik, kui temast piirkonnapolitseinik sai, ühtegi trahvi teinud. Roolipiigad, kellest mitmed ka praegusel ajal ise autoga sõidavad, jäid Juhandi ettekandega väga rahule.

Print Friendly, PDF & Email