Heategevusprojekt “Märkan ja aitan”

KRISTIN HIMMIST

KRISTIN HIMMIST

Jõuluaeg on imeline aeg. Ollakse üksteise vastu lahkemad, märgatakse abivajajaid, tehakse kingitusi. Ka meie oleme oma koolis eesmärgiks võtnud detsembrikuus veidikegi head teha ja nii sündis heategevusprojekt “Märkan ja aitan”.

Detsembri teisel kolmapäeval sõitsid Lümanda põhikooli 3., 4. ja 9. klassi õpilased külla Kihelkonna vanadekodu elanikele, et nendele jõulurõõmu viia. Külakostiks võeti kaasa kodudest kaasa antud erinevaid hoidiseid ja õpilaste küpsetatud-kaunistatud piparkooke, mis olid valminud õpetajate Külli Lindau jan Kairit Kiisla juhendamisel.

Kihelkonnal ootasid meid uues ja jõuluks kaunistustes söögisaalis vanadekodu elanikud ja töötajad. Lisaks külakostile olime ette valmistanud ka väikese kontserdi. Erinevad muusikakollektiivid õpetaja Karin Pulga juhendamisel laulsid kauneid jõululaule, 3. klassi õpilased mängisid plokkflööti, Adeele Enn esines klarnetipalaga. Karl Markus Kallas ja Adeele Enn lugesid Debora Vaarandi “Jõulumälestust”. Kontsert lõppes ühislauluga “Talve võlumaa”.

Vanadekodu juhataja Ave Väli tänas toreda kontserdi eest ja kutsus meid sagedamini külla. Teeme seda kindlasti!

Loodame, et saime oma külaskäiguga viia eakatele jõulurõõmu ja -soojust. Kaunist jõuluaega kõigile!

Reet Laht, Lümanda kooli huvijuht

Print Friendly, PDF & Email