Vallale buldooser ja jonnipunn (2)

TAMBET ALLIK

TAMBET ALLIK

Lümandas laupäeval esimest sünnipäeva pidanud Lääne-Saare valla juhtidele kingiti maavalitsuse poolt märgilised esemed. Lümanda kultuurimajas peetud sünnipäevapeol maavalitsust esindanud ühinemisnõunik Taavi Kurisoo ütles vallavolikogu esimehele Urmas Lehtsalule jonnipunni kinkides, et selline peab õige volinik olemagi. “Mis iganes juhtuks, tõuseb tema püsti tagasi ja seisab sirgelt oma põhimõtete eest,” sõnas Kurisoo.

Vallavanem Andres Tinno sai Kurisoolt buldooseri ja kaasa sõnad, et loodetavasti ei pea vallavanem valda juhtides buldooserit kasutama. Lääne-Saare vallavanem ütles pidukõnes, et aasta jooksul on valda palju kiidetud, aga ka nuheldud ning vahel on vaja olnud naabritega ka rusikaid ristata. Tinno sõnul saab eesmärk olla ikkagi vaid üks – jõuda Saaremaad ühendava Saaremaa vallani.

Print Friendly, PDF & Email