MIS JUHTUS? (5)

Joobnud juhid

11. detsembri õhtul 21.15 teatati politseile võimalikust joobes juhist Roonimäe tankla juures. Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul kõrvaldas politsei roolist 1975. aastal sündinud noormehe.

12. detsembril kella poole kümne paiku teatati Nasva külast, et BMW roolis olnud joobetunnustega juht oli rataste alt paiskunud kiviklibuga üle külvanud kõrval seisnud auto. Meelis Juhandi sõnul alustas politsei menetlust ning juhtumi asjaolud ja juht on selgitamisel.

12. detsembril kell 18 teatas tubli meeskodanik politseile, et on Kuressaares Säästumarketi juures takistanud üht võimalikku joobes juhti, kes tahtis rooli minna. “Ta parkis auto ilusasti parklasse ära ja võttis võtmed oma kätte, kuid joobes juht üritas siiski rooli minna,” rääkis Juhandi. Politsei viis mehe koos autovõtmetega koju ja andis võtmed abikaasale üle.

Avariid ja kaklus

12. detsembril juhtus liiklusõnnetus Kuressaare linnas Vallimaa tänaval maja nr 14 juures, kus Audi A6 sõitis otsa Toyota Aurisele. “Esialgu juht lahkus sündmuskohalt, kuid saadi hiljem telefoniga kätte. Ta tuli sündmuskohale tagasi ja osapooled läksid asja edasi klaarima kindlustusse,” ütles Meelis Juhandi.

13. detsembril sai politsei teate kaklusest Tallinna tn 8 maja juures, kus mees lõi naist. Kaks samas viibinud meest läksid naisele appi ning asjast teatati politseile. “Politsei lahutas kaklejad ja toimetas kaklust alustanud joobes mehe kainenema,” ütles Juhandi.

13. detsembril sai politsei teate liiklusõnnetusest, kus Kuressaare–Kihelkonna–Veere maantee 8. kilomeetril sõitis kõrvalteelt peateele ilmastikuoludega mitte arvestanud juht ning põrkas kokku peateel liikunud sõidukiga. Sõidukis olnud kaassõitja sai kehavigastusi, alustatud on väärteomenetlust.

Majapõleng ja kadunud paat

12. detsembri hommikupoole anti Salme vallast teada kadunud paadist. Nimelt oli paadil ankur küljest tulnud ja paat triivis merele. “Paat on alumiiniumist, 3,7 meetrit pikk, paadi number on VLK 453, kui keegi juhtub sarnast paati märkama, andke sellest palun teada,” sõnas Meelis Juhandi.

12. detsembril kell 22.38 said päästjad väljakutse Mustjala valda Võhma külla, kus põles ühekordne elumaja. Kui päästjad kohale jõudsid, põles hoone lausleekides ja katus oli sisse langenud. Päästjad likvideerisid põlengu kell 1.04 ja koristasid hoonest allavarisenud talad. Tulekahjule reageerisid Kihelkonna, Kuressaare ja Leisi päästjad.

Print Friendly, PDF & Email