LÜHIDALT

BC Hundid kaotas lisaajal

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas kaotas BC Hundid/ ASSA Abloy Tamsalu spordihoones Tamsalu Los Toros /C-Towerile lisaajal 82 : 94.

Orissaare Rockile kodus kaotus

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste II liiga vahegrupi avamängus kaotas Orissaare Rock Ei Emotsioonile 63 : 74.

Saaremaa naiskonnale võit

Võrkpalli rahvaliigas võitis Saaremaa naiskond koduväljakul Mectus Tartu /TKSK-d 3 : 1. Kuressaare spordihoones mängitud kohtumises võitis võõrustajate naiskond avageimi 25 : 18, kuid kaotas teise 19 : 25. Kaks järgmist kuulusid aga taas saarlannadele tulemusega 25 : 19 ja 25 : 16.

Jätkusid korvpallimeistrivõistlused

Laupäeval ja pühapäeval mängiti Kuressaare spordikeskuses maakonna meeste korvpallimeistrivõistluste järjekordsed mängud. Laupäeval võitis Orissaare/ Träx Rehvikeskus Castellot 69 : 58, Spordikool/Vesse võitis BC Gild/AME-t 69 : 67 ja Saare Erek Tesmani 93 : 73.

Pühapäeval võitis BC Gild/AME Orissaare/ Träx Rehvikeskust 65 : 62 ja BC Käsa Castellot 74 : 64.

Mihkel Aksalu valiti fännide lemmikuks

Mihkel Aksalu koduklubi Seinäjoki JK fännid valisid oma lõppenud hooaja lemmikuks ülekaalukalt Eesti koondise saarlasest väravavahi Mihkel Aksalu, kes sai fänniühenduselt Klopit välja pandud fännide lemmiku karika. Mihkel Aksalule oli see esimene selline tunnustus.

Spordikoolile karikavõistlustelt taas teine koht

Saaremaa spordikooli U-16 noormehed mängisid kolmapäeval, 9. detsembril Rakveres Rakvere võrkpallikarikavõistluste III etapi. Poisid alistusid esimeses mängus Rakvere SK poistele, kõik teised vastased suutsid saarlased alistada 2 : 0 skooriga.

FC Kuressaare tüdrukud mängisid end kolmandaks

Laupäeval toimus Rakvere spordikeskuses Rakvere Talve Cup 2015, kus osalesid ka FC Kuressaare 2004/05 tüdrukud ja võitsid kolmanda koha. Turniiri parimaks mängijaks valiti Kristina Teern.

 

Print Friendly, PDF & Email