Kenneth Sepp ammutas Poolas enesekindlust

Reedel Poolas kuulsal Mikolajki paarisrajal Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi endise tööandja, rallimeeskonna M-sport testsõitudel osalenud Kenneth Sepp tunnistas, et sai  uue auto kiiresti selgeks ja kogus ohtralt enesekindlust.

Baltikumi paremikust oli kohal kümme noort rallimeest, kes said sõita M-Spordi tiimi poolt ettevalmistatud üheliitrise turbomootoriga Ford R2T-ga, mis on praegu üks kiiremaid R2-klassi autosid.

Kenneth Sepp ütles, et test oli äärmiselt positiivne, sest ta sai palju uusi teadmisi ja kogemusi. “Autot on tõsi­selt edasi arendatud ja ta on sõiduomadustelt palju parem kui eelmine mudel, millega ma praegu sõidan,” rääkis ralli­piloot.

Kenneth Sepp sai tuttavaks ka M-Spordi Poola tehase koordinaatori Maciej Wodaga, kes juhib WRC Dmack Trophy sarja, mille on võitnud ka Sander Pärn. Pärn oli ka ise Poolas kohal, istudes iga osavõtja kõrval ja jagades oma kommentaare.

“Tundsin, et suutsin autoga kiiresti kohaneda, mis on väga märkimisväärne, kuna tegemist on turbomootoriga autoga, mis on kategooriliselt erinev nendest, millega ma seni sõitnud olen,” selgitas Sepp. “See andis mulle palju enesekindlust, seda enam, et minu mentor Andrus Laur on alati öelnud, et ma õpin ja kohanen kiiresti. Testi lõpus tänasime Maciejd ja leppisime kokku, et kohtume tulevikus jälle.”

Print Friendly, PDF & Email