GALERII: Võhma külas läks elumaja tuleroaks

Fotod: Irina Mägi

Fotod: Irina Mägi

Laupäeval kell 22.38 kutsuti päästjad Mustjala valda Võhma külla. Teataja sõnul põles seal ühekordne elumaja.

Esimesena jõudis sündmuskohale Kihelkonna komando. Lisaks saabusid kustutustöödele Kuressaare põhi- ja paakauto ning Leisi vabatahtlikud päästjad oma paakautoga. Kuressaare komando meeskonnavanema Andrus Kont, kelle ülesandeks oli Kihelkonna meeste tagala kindlustamine, ütles, et päästjate saabudes oli majakatus leekides.

Hoones olnud kaks inimest said ise välja ning öömaja leidsid nad lähedal asuvas kortermajas elavata tuttavate juures. Tulekahju põhjust Kont öelda ei osanud.

Kihelkonna komando meeskonnavanem Margo Kubjas ütles, et nemad reageerisid elumajapõlengule. Nende saabudes oli hoone katus sisse kukkunud ja maja lausleekides. Elanikud olid omal jõul aga välja pääsenud, seega inimohvritega õnnetusega tegemist ei olnud.

Vaatepilt oli sündmuskohal trööstitu – maja oli leekides, selle katus ja vahelaed sisse langenud. Maja on pärast põlengut kasutamiskõlbmatu, alles on vaid väike osa ning ilmselt seda taastada ei õnnestu.

Tõnu Veldre

Fotod: Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email