Saarte Kalandusel uus strateegia ja juhatus (7)

MTÜ Saarte Kalandus kinnitas eilsel üldkoosolekul aastate 2014–2020 uue strateegia ning valis ka uue juhatuse.

Üldkoosolek oli kõigi aegade arvukaim – 141 ühingu liikmest oli esindatud tervelt 131, neist üle poole olid koosolekule saatnud oma volitatud esindaja.

Pärast uue strateegia tutvustamist toimunud diskussiooni lisati üldkoosolekul osalejate ettepanekul strateegiasse kuni 60 000 euro suuruse investeerimisvõimalusega sadamate nimistusse Turja, Kaunispe, Kungla ja Koguva sadam ning selliselt dokument ka kinnitati.

Üldkoosolek valis ühingule ka uue juhatuse. Tulenevalt Euroopa Komisjoni värskest määrusest peab nüüdsest juhatusse kuuluma ka kalandusväline isik ja seda rolli hakkab täitma eile hommikul Saarte Kalanduse juhatuse erakorralisel koosolekul koos paarikümne teise soovijaga ühingu liikmeks võetud mesinik Heimar Laanemets. Tema sai valimistel 68 häält.

Lisaks kuuluvad uude üheksaliikmelisse juhatusse veel Jüri Saar (114 häält), Mihkel Undrest (77), Tiina Mai (72), Eda Kesküla (68), Tõnis Tasane (85), Vello Salong (83), Kalle Lasn (70) ja Heikko Eist (66).

 

Print Friendly, PDF & Email