Varas hüvitas tekitatud kahju

“Jõuluime Kuressaares”. Sellise postituse tegi eile suhtlusvõrgustikus Facebook Andres Käsper. Mehel oli kuhjaga põhjust rõõmustada.

“Reedel helistati mulle politseist ja teavitati, et pätt on kätte saadud! Paluti anda konto number, sest pätt soovivat tekitatud kahju hüvitada. Ja oh üllatust, kui mõne aja pärast oligi kogu tööriistade raha meie arvele laekunud. Suured-suured tänud ja sügav kummardus politseile,” kirjutas Käsper oma postituses.

Selle aasta 22. veebruari hommikul kella 5–6 vahel murti Kuressaares Voolu tänaval sisse Käsperi firma töökotta ja varastati sealt tööriistu.

“Äärmiselt meeldiv üllatus,” ütles Andres Käsper. “Ma pole kellegi käest kuulnud, et sellist asja oleks kunagi juhtunud. Meile hüvitati see summa, mis sai varguse järel kirja pandud. Mis tööriistadest sai, ma ei tea,” rääkis firmajuht.

 

Print Friendly, PDF & Email