Järise alajaamas särises lahklüliti

Esmaspäeva õhtul kell 20.47 teatati häirekeskusele, et Mustjala vallas Võhma külas põlevad Järise alajaama välisküljel olevad juhtmed.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabeli sõnul selgus kohapeal, et Järise alajaama kõrval kõrgepingeliini otsas olev lahklüliti särises ja pildus sädemeid. “Päästjate kohale jõudes särin lakkas. Päästjad turvasid elektrikute saabumiseni ala, kuid rohkem nende abi ei vajatud,” ütles Vaabel.

Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Maret Reinumägi kinnitas samuti, et tegu polnud mitte alajaama põlenguga, vaid elektriliini lahklüliti rikkega, mis pildus sädemeid. “Elektrilevi sai rikke kohta teate kell 19.54 ja kella 21.11-ks viidi toide rikkeliselt liinilt teisele liinile ning taastati vooluühendus kõigile majapidamistele,” teatas Reinumägi. Rike mõjutas 642 majapidamist.

 

Print Friendly, PDF & Email