Sokikampaania oli edukas

Saarte Hääle toimetusse kogunes eilse tööpäeva lõpuks 116 paari ajateenijatele mõeldud villaseid sokke. Lisaks Saarte Hääle toimetusele sai sokke viia Kuressaares Kaitseliidu staapi, Orissaares raamatukogu lugemissaali või Kirde poodi, Salmel lasteaeda, Leisis vallamajja, Tornimäel koolimajja ja Valjalas noortekasse või tööpatta.

Niisiis võib rõõmuga tõdeda, et kõik 138 ajateenistuses olevat saarlast saavad endale jõuluks uue paari villaseid sokke. Ajateenijatele antakse sokid üle hiljemalt 18. detsembriks ehk enne, kui algavad ajateenijate puhkused. Kui ajateenijatele mõeldud sokid on kingikottidesse pakitud, siis ülejäänud sokid lähevad kas piirivalvelaeva Valve või Kuressaare vapilaeva Admiral Cowan meeskonnale.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, Kadi raadio ja Saarte Hääl tänavad kõiki, kes ajateenijatele sokke kudusid.

Print Friendly, PDF & Email