Surfarid hullasid Titerannas

 RAUL VINNI

RAUL VINNI

Aina tugevnev tuul teeb head meelt surfaritele, kelle jaoks on sügistormide aeg aasta magusaim.

Reedel lõuna ajal võis lohesurfareid näha sõitmas Titerannas. Kui tavaliselt linnas surfareid ei näe, siis nüüd tegid selle võimalikuks täpselt õigest suunast puhuv tuul ja kõrgeks tõusnud veetase, mis annab võimaluse Suure Katla kivimeredest üle tuisata. Tuult oli Kuressaares reede lõuna paiku ca 15 m/s, puhanguti üle 18 m/s. Fotole on jäänud surfar Alan Sünd.

Ilmateenistuse andmetel prognoositi eile õhtust Väinamerel tormiks paisuvat tuult puhanguti kuni 30 m/s.

Tormituuli on prognoositud vähemalt esmaspäevani. Eile õhtul ei sõitnud Väinamere Liinide teatel Triigi–Sõru liinil parvlaev Kõrgelaid. Suurte tuulte korral on tõenäoline, et Kuivastu–Virtsu liinil jäävad ära parvlaev Ionase reisid.

 

Print Friendly, PDF & Email