Selgusid parimad etlejad

Kuressaare gümnaasiumis toimunud maakondlikul etlemiskonkursil “Koidulauliku valgel” olid võidukad Ekke Kaarel Rand vanemas ja Raina Kolk nooremas vanuseastmes.

Saaremaa ühisgümnaasiumi noormeest Ekke Kaarel Randa juhendas Rita Ilves ja Kuressaare Vanalinna kooli tüdrukut Raina Kolki Kadi Tänav. Mõlemad noored esindavad Saare maakonda 12. detsembril Pärnus toimuval 19. vabariiklikul konkursil “Koidulauliku valgel”.

Žüriisse kuulusid vabakutseline ajakirjanik Janne Nurmik, Orissaare gümnaasiumi Mo-teatri juhendaja Mare Noot, Taritu rahvamaja juhataja Aili Salong, Saaremaa muuseumi kultuurharidustöö osakonna juhataja Anna-Liisa Õispuu ja Kuressaare Kultuurivara kultuurikorraldaja Maris Rebel.


Tulemused

Nooremd: Grand prix – Raina Kolk (Vanalinna kool, Kadi Tänav). Laureaadid – Kirke Medri (SÜG, Rita Ilves); Martin Mägi (OG, Maret Aardam); Katrin Kurvits (Kihelkonna kool, Anu Liik). Eripreemiad – Uku Pokk (OG, Maret Aardam); Lotta Meet (KG, Eve Tuisk). Tänu – Karmen Kaljuste (OG, Maret Aardam); Liis Sannik (KG, Maret Laurson).

 Vanemad: Grand prix – Ekke Kaarel Rand (SÜG, Rita Ilves). Laureaadid – Gert Tammel (KG, Marit Tarkin); Teele Tilts (SÜG, Rita Ilves); Taavi Teevet (OG). Eripreemiad – Maria Pihlak (SÜG, Rita Ilves); Ott Pukk (KG, Marit Tarkin). Tänu – Karl Kadak (SÜG, Merle Prii); Alice Berens (KG, Marit Tarkin).

 

 

Print Friendly, PDF & Email