Pangaautomaatide paigutus pani muretsema (5)

Saarte Hääle toimetuse poole pöördus Swedbanki klient, kes pööras tähelepanu sularahaautomaatide paiknemisele panga Kuressaare kontoris.

Klient ütles, et pärast seda, kui Swedbanki automaate kontoris ringi tõsteti, on kõik, mis automaatide juures tehakse – palju inimesel kontol raha on ja palju nad rahatähti välja võtavad või sisse maksavad –, tänavale näha. Seda eriti praegusel ajal, kui väljas on pime ja ruumid hästi valgustatud.

Klient nentis, et käis ka pangas töötajate tähelepanu olukorrale pööramas, ent seni pole seal midagi muutunud.

Swedbanki Kuressaare kontori juhataja Liilia Mesila ütles Saarte Häälele, et nad on tõepoolest olukorrast teadlikud ja tänulikud kliendile tagasiside eest. “Oleme juba tellimuse sisse andnud, et meie tamburi aknale vajalikud turvakiled pandaks, ja need paigaldatakse tuleval nädalal,” kinnitas ta. Nõnda peaks probleem juba õige pea lahenduse leidma.

Print Friendly, PDF & Email