Ametikooli video jõudis lõppvooru

Kuressaare ametikooli disainiõppesuuna dekoraator-stilistide lõpukursuse õpilaste video pääses koos Bulgaaria, Hispaania, Ühendkuningriigi ja Tšehhi töödega Europassi videokonkursi lõppvooru.

Ametikooli õpilaste juhendaja Merit Karise sõnul eristub nende video teiste finalistide töödest humoorika lähenemisega. Lõppvooru pääsenud videotele saab hääli anda 8. detsembrini Europassi Facebooki lehel. Hääleta saarlased Europass Europe võidule! Selleks klikka vote “How (not) to make magic videos” all http://a.pgtb.me/C2NKtx

Võrreldes eelmise aastaga on tänavusel konkursil erinev see, et žürii ja publiku lemmik valitakse eraldi. Seega on peaauhindu kaks, kummagi suurus 2000 eurot.

Merit Karise kutsub kõiki saarlasi aktiivselt hääletama. “Rahvahääletus on väga tõsine töö ja me oleme kõige väiksem riik seal finaalis, nii et abi ja tuge on kõvasti vaja,” ütles Karise. Võitjad kuulutatakse välja 10. detsembril.

Print Friendly, PDF & Email