Noorteka info

Noortekeskusel on hea meel tõdeda, et noored on hakanud harjuma meie õhtuse pikema lahtiolekuajaga ja leiavad aina sagedamini tee meie majja.

26. novembril toimus Muhu noortekas maanteeameti projekti “Ole nähtav” raames helkurmoe-show, kus oli esindatud ka Orissaare noorteka tiim koosseisus Anette Ige, Elisabeth Ige ja Kertu Goidin. Meie kollektsioon “Ole nähtav igal eluhetkel” märgiti ära kategoorias “Südamega sõbrale ja spordile”. Kokku osales moe-showl kaheksa tiimi erinevatest Saaremaa noortekeskustest ja koolidest.

Lõppes ka Orissaare hea eeskuju konkurss. Selle aasta heaks eeskujuks valiti igati tegus ja mitmekülgselt andekas Orissaare gümnaasiumi 12. klassi noormees Taavi Teevet. Palju õnne Taavile!

Mõnusalt on käima läinud noorteka kokaklubi Lihtsalt ja Maitsvalt. Käime koos igal kolmapäeval ja teeme lihtsalt ja kiiresti maitsvaid mõnusaid toite. Kokaklubis osaleb 10–12 poissi-tüdrukut. Praegu käivad ettevalmistused Jõulumaaks. See on kolme valla, Orissaare, Pöide ja Laimjala, koostööprojekt. Jõulumaa avatakse 11. detsembril Orissaares Illikul Paadivabrikus.

Tulge leidke tükike talve ja jõulumeeleolu Orissaare Jõulumaalt!

Maidi noortekast

Print Friendly, PDF & Email