Ott Tänak teeb DMACKi-s kaasa täisprogrammi

Autoralli WRC-meeskonna loonud rehvitootja DMACK kinnitas, et tiimis sõidavad Ott Tänak ja Raigo Mõlder, kes teevad 2016. aastal kaasa 14 maailmameistrivõistluste etapil.

“Olen DMACK-iga taasliitumise üle äärmiselt põnevil, olen väga motiveeritud, et jätkata tõsist tööd ja püüda tipule lähemale jõuda,” kommenteeris Ott Tänak liitumist uue meeskonnaga.

“Tean, et meeskond teeb väga tugevat tööd ja asjad liiguvad ülesmäge. Meil oli küll raske hooaeg, aga samas näitasime ka head kiirust. Nüüd, kui meil on rohkem WRC-kogemust, saame tulevikus ainult veel paremaks minna. Me ei jõua hooaja algust Monacos ära oodata.”

Koostöös saarlaste senise tööandja M-Spordiga annab DMACK 28-aastasele Ott Tänakule sõiduvahendiks Ford Fiesta RS WRC. “See on minu jaoks täiuslik programm, saan aidata DMACK-il areneda ja mul on võimalus näidata nii enda kui meeskonna kiirust,” lausus Ott Tänak.

DMACKi direktor Dick Cormack ütles, et selle nimel on tööd tehtud viimased kuus kuud. “Ma usun, et meie koostöö M-Spordi ja Ott Tänakuga annab meile hea võimaluse areneda WRC tasemel,” märkis ta. “DMACK-il on kindel strateegia, võitlemaks tulevikus WRC tiitli nimel ja üks võimalus selleks on koostöö tunnustatud partneritega.”

Ott Tänak ja Raigo Mõlder sõitsid DMACK-i tiimis ka 2015. aastal WRC2-sarjas. 2011. aastal tegi Tänak DMACK-iga WRC-debüüdi. “Meil on 2014. aastast palju häid mälestusi, meeskond teeb kõvasti tööd ja tean, et asjad on vahepeal kõvasti arenenud,” rääkis Ott Tänak, kes käis eelmisel kuul Hispaanias, kus veetis kaks päeva koos DMACK-iga autot arendades. Detsembris osaleb ta Monte Carlo testidel.

 

Print Friendly, PDF & Email