Saare Ereki juht peaministriga Hiinas (2)

Peaminister Taavi Rõivas osaleb koos Kesk- ja Ida-Euroopa valitsusjuhtidega kõrgetasemelisel majandusfoorumil Hiinas, mille eesmärk on majanduskoostöö edendamine regiooni riikide ja Hiina vahel ning ettevõtjatele parema ligipääsu loomine üksteise turgudele.

Eile hommikul oli Rõivasel kahepoolne kohtumine Hiina peaministri Li Keqiangiga. “Kohtumised Hiina peaministriga ja kohalike ettevõtetega näitavad Hiina poole väga tõsist huvi Eestiga koostöö vastu,” ütles Taavi Rõivas valitsusjuhtide ametliku kohtumise järel ning lisas, et peaministriga arutati detailselt konkreetseid plaane nii logistikas, energeetikas, toiduainetööstuses kui ka turismis.

Peaministrit saatvasse äridelegatsiooni kuulub 13 ettevõtet. Äridelegatsiooni visiit on ette valmistatud koostöös EAS-iga.

Äridelegatsiooni kuulub ka AS-i Saare Erek juhatuse liige Kaarel Väer, aga ka nt Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter.

 

Print Friendly, PDF & Email