Maavalitsus palub valdadel bussipeatused korda teha (1)

Saare maavalitsus palub valdadel teha korda bussipeatused, mille seisukord on muutunud bussiootajatele ohtlikuks.

Saare maavalitsuse arendusnõuniku Karl Tiitsoni sõnul vajavad remonti Valjala valla Männiku bussipeatus, Lääne-Saare valla Kogula bussipaviljon, Laimjala valla Kõiguste bussipeatus ja Pihtla valla Reo bussipeatus. Valdavalt on probleemiks läbipehkinud varikatused, mis on alla kukkumas.

Tähelepanekud ehitiste avariilisest olukorrast pärinevad Saare maavalitsuse ühistranspordi vaneminspektorilt Andres Koplilt, kes kajastas silma hakanud puudusi oma igakuises aruandluses. Lagunenud bussipeatustele on Andres Koppel osutanud ka otse valdadega suheldes. Tema märkuse peale tegi näiteks Leisi vald korda Asuka bussipeatuse.

Print Friendly, PDF & Email