TS Laevu asub juhtima kogenud PR-direktor (9)

Ärilehe andmetel valiti uue riigifirma TS Laevad juhatuse esimeheks Eesti Posti endine töötaja Kaido Padar (pildil). Padar ei olnud ajalehega vesteldes kuigi jutukas, vastates igale küsimusele konkreetselt: “Helistage palun sadamasse!” Ka pärimisele, miks ta otsustas juhikonkursil kandideerida, vastas Padar: “Helistage sadamasse!”

Padar on varem töötanud Eesti Posti kommunikatsioonijuhina. Enne Eesti Posti tööle asumist töötas ta 2007. aastal riigikogu aseesimehe Jüri Ratase nõunikuna. Padar on olnud ka Tallinna avalike suhete direktor aastatel 2000–2002. Noil aastatel olid linnapead Jüri Mõis ja Tõnis Palts.

TS Laevad on ettevõte, mis alustab järgmise aasta sügisel saarte ja mandrivahelise laevaliikluse korraldamist uute, Türgis ja Poolas ehitatavate reisiparvlaevadega.

Print Friendly, PDF & Email