Saarte Sahver avas e-sahvri (3)

Kuressaares asuv ökopood Saarte Sahver avas ametlikult oma e-poe ehk e-sahvri, kust saab kaupa tellida interneti vahendusel. Kauba sisestamine e-poodi on alles käimas, ent juba praegu saab sealt tellida Saaremaa tootjate head ja paremat.

Saarte Sahvri üks omanikke Lii Kirves kinnitas, et eesmärk on teha kogu nende kaupluses müügil olev kraam soetatavaks ka e-sahvrist. Erinevaid tooteid on Saarte Sahvri Kohtu tänaval asuvas kaupluses praegu umbes 5000.

Kirves tõdes, et kui Saarte Sahver Kuressaares uksed avas, mõtlesid nad, et e-poodi nad küll tegema ei hakka. Põhjus väga lihtne – e-poode on juba omajagu. “Aga meie oma kliendid andsid mõtte see ikkagi teha. E-pood hakkas kuidagi nii ise toimima, et helistati ja öeldi, et pakkige kaup kokku, keegi tuleb järele – ise ei hakka Muhust sõitma,” rääkis Kirves.

Kuna info Saarte Sahvri kohta levis, hakati samamoodi helistama ka nt Tartust. “Kuna see korduma hakkas, tundus, et oleks mõistlik ka e-pood teha.”

Nõnda mõeldi, et e-poes võiks pakkuda vaid Saaremaa tootjate kaupa, kuid kuna asi sai ikkagi nii suurelt ette võetud, siis leiti, et miks mitte kogu oma sortimenti veebi kaudu müüa.

“Nüüd ongi nii, et praegu on seal üleval ainult Saaremaa tootjate kaubad, teises etapis tulevad juurde kõik Eesti tootjate kaubad ja kolmandana lisandub siis muu maailm,” selgitas Lii Kirves.

Kindlasti saab e-sahvris olema võimalus vaid ühe hiireklikiga välja sõeluda ainult saaremaine kaup. “Kui on kindel huvi osta ainult Saaremaa tooteid, siis see saab olema väga lihtne,” kinnitas Kirves.

Ametlikult avati e-sahver sel kolmapäeval, kuid testperiood on vaikselt väldanud juba ligi pool aastat. “Me pole seda seni soovinud väga reklaamida, sest tahtsime, et ta oleks natuke toredam – koos piltide ja kirjeldustega,” selgitas Lii Kirves. E-sahvri leiab aadressilt  saartesahver.ee.

Soovi korral toob Sahvri kuller Kuressaare piires kauba tasuta koju kätte, seda üle 30 euro suuruse ostu korral ilma lisatasuta. Väiksema ostu korral tähendab mainitud teenus kliendile väikest lisaväljaminekut.

Print Friendly, PDF & Email