Nudistist naabrinaine kisub tüli eaka abielupaariga

LAMMUTADA VÕI NIHUTADA? Ülem-Austria liidumaal elaval abielupaaril Berta ja Anton Kreilingeril tuleb ilmselt oma kodust lahkuda. Seda siis, kui nad ka kõrgema astme kohtus kaotajaks jäävad. THELOCAL.AT

LAMMUTADA VÕI NIHUTADA? Ülem-Austria liidumaal elaval abielupaaril Berta ja Anton Kreilingeril tuleb ilmselt oma kodust lahkuda. Seda siis, kui nad ka kõrgema astme kohtus kaotajaks jäävad.
THELOCAL.AT

Austrias Ülem-Austria liidumaa Miningi linnakeses elav pensionäridest abielupaar Berta (70) ja Anton (74) Kreilinger sai mõned nädalad tagasi linnavalitsuselt korralduse lahkuda oma kodust, kus nad elavad juba 1971. aastast. Selgus, et nende elumaja pole vastavuses linna detailplaneeringuga ja seepärast tuleb see nelja kuu jooksul lammutada.

“Meie maja asuks naabrinaise kinnisvarale justkui liiga lähedal. Me ise oletame, et ta [naabrinaine] võttis meelega tüli üles päras seda, kui läksime temaga riidu meie kinnistuid eraldava heki pärast,” ütles Anton Kreilinger ajakirjandusele.

Euroopa riikide kohalikke uudiseid kajastav veebileht The Local selgitab, et pensionäridest abielupaari noor naabrinaine harrastab nudismi ja talle meeldib väga oma tiigis alasti ujuda. Seepärast lasi ta kahe maja vahel oleva heki hästi kõrgeks kasvada, et see varjaks tema nudistlikke harrastusi võõraste ja uudishimulike pilkude eest.

Samas varjas aga metsikult vohav hekk pensionäride õue päikesevalguse eest, mistõttu vanakesed seda veidi pügasid. Heki kärpimine vihastas nudistist naabrinaise sedavõrd välja, et ta otsustas pensionäridele kätte maksta.

Sealjuures ilmutas naabrinaine ülimat leidlikkust. Nimelt otsis ta kohalikust arhiivist välja pea neljakümne aasta tagused dokumendid. Neist selgub, et praegu pensionipõlve nautiv abielupaar Berta ja Anton said oma maja planeeringule kohalike võimude loa juba 1968. aastal. Pärast kokkulepet endiste naabritega muutsid nad aga esialgset projekti, seda muudatust kohalike võimudega kooskõlastamata.

Täispikk lugu ilmus laupäevases Saarte Hääles

Print Friendly, PDF & Email