Sportlik isadepäeva õhtu Kärla koolis

Foto: LAIDI LINDAU

Foto: LAIDI LINDAU

Traditsioonid on need, mis aitavad meil väärtustada ja märgata ümbritsevat. Nii on Kärla päikeselises koolis välja kujunenud iga-aastane traditsiooniline isadepäeva tähistamine.

Mitmel eelneval aastal oleme korraldanud kontserdi ja tuluõhtu. Tänavune üritus otsustati korraldada sportliku nurga alt, kust ei jäänud välja ka muusikaline osa, ja toimus see Kärla spordihoones.  Seekord kutsusime isad ja pered kokku müstilisel novembrikuu õhtul – 13-ndal ja reedel.

Nagu juba traditsiooniks on saanud, avas pool tundi enne üritust uksed õpilaskohvik, kus pakuti nii magusaid kui ka soolaseid hõrgutisi. Otse loomulikult ei puudunud ka kohv ja tee. Kõik küpsetised olid valmistanud 7. klassi õpilased, klassijuhataja Jaanika Kask ja ka abivalmis käsitööõpetaja Maret Rei.

Tung kohvikusse oli suur, sest  juba enne määratud aega olid paljud kohal, et mõnusalt aega veeta. Müüjatel läks väga hästi, sest kõik toidud said maha müüdud ja tulu läks korraldaja-klassile. Edukad olid ka kohviku kõrval tegutsenud käsitööringi lapsed, kes müüsid enda valmistatud süüteroose südantsoojendavate sõnumitega. Müük läks edukalt ja saadud tulu eest saavad lapsed endale meeldiva jõulupeo korraldada.

Selleaastasel isadepäeva kontserdil võisid isad-emad nautida oma võsukeste luuletusi, kuulata mudilas-, poiste- ja lastekoori ilusaid laule. Kogu suurt kooliperet liitis seltskondlik tantsumäng, kus kõik said jala soojaks polkat tantsides. Järgnes sportlik osa, kus segavõistkonnas mängiti kahe palliga võrkpalli. See oli väga vahva ja nalja sai palju! Õhtu lõpetas bodycombat’i trenn, mille viis läbi Nikolai Räbin. See oli positiivne viis lõpetada meie tore õhtu ja minna koju ülevoolavate emotsioonidega.

Sellised üritused liidavad meid. Tore on vaadata õpilasi, kes on näinud palju vaeva ja on enne esinemist suures õhinas. Kuid veel parem on vaadata vanemate säravaid silmi, kui nad naudivad just sellist koos veedetud õhtut. Isadepäev oli väga meeldejääv ja tasub oodata juba järgmist üritust!

Kelly Grahv, Kaisa Tänav, Triinu-Liis Torri
ja Emili Gabriela De Oliveira, meediaringi 6. ja 7. klassi tüdrukud

 

Print Friendly, PDF & Email