Poiste nädal ja isadepäev Lümanda põhikoolis

Foto: JANNO TUULIK

Foto: JANNO TUULIK

Novembri esimene nädal oli meie koolis poistele pühendatud. Nädala jooksul said noormehed toimetada köögis, panna end proovile (paber)lennuki konstrueerimises ja selle lennuvõime katsetamises, tutvuti uute soengutrendidega ja saadi nippe oma välimuse eest hoolitsemiseks.  

Tüdrukute osaks oli sel nädalal välja selgitada kooli džentelmen ehk siis kõige viisakam, sõbralikum ja hoolivam noormees. Reedesel kogunemisel jagus hulgaliselt auhindu kõikidele tublidele poistele, kes olid õpilasesinduse tüdrukute pakutud ettevõtmistest osa võtnud. Kooli viisakaimaks poisiks valiti nooremas astmes Richard Valge 3. klassist ja kooli džentelmeniks Karl-Alder Kuivjõgi 9. klassist.

Nädal kulmineerus isadepäeva peoga reede õhtul, kui kooli saali kogunes hulgaliselt isasid lastega ja teisigi pereliikmeid. Üheskoos nauditi Saaremaa ühisgümnaasiumi teadusteatri hoogsat ja põnevat etendust, julgemad said ka ise katsetes osaleda.

Peoõhtu teises pooles esitasid meie oma õpilased temaatilise tervituskontserdi isade auks. Oli laulu, pillimängu ja luulet, esinejaid I-st IX klassini. Õhtu lõppedes suunduti kohvikusse, kus oli rikkalik valik emade ja laste valmistatud hõrgutisi, tublideks teenindajateks 7.–9. klassi õpilased. Üheskoos kohvikus veedetud mõnusad hetked möödusid kiiresti ja oligi aeg end koduteele seada. Meie isadepäeva õhtu läks igati korda!

Aitäh kõigile osalistele, kes meie poiste nädala ja isadepäeva meeleolukaks ja meeldejäävaks muutsid!

Pildil vasakult: Joosep Lonks (küljega), Andreas Rae, Fred Erik Kuivjõgi, Uku Kassuk (seljaga), Mark Lonks ja Rando Tarkmeel.

Reet Laht

 

Print Friendly, PDF & Email