Kolme kooli kohtumine – kolm ala kolmes koolis

Mustjala, Lümanda ja Kihelkonna kool on korraldanud sõpruskohtumisi mitmesugustel aladel. Sisekergejõustikus kohtume talvel Mustjalas, osavus- ja teatevõistlustel kevaditi Kihelkonnal ning mõttemängudes sügiseti Lümandas.

Lümandas kohtuti kolmandat korda ja toimus mõttemängude võistlus ehk memoriin. 4. novembril võistlesid neljaliikmelised võistkonnad kahe tunni jooksul erinevatel aladel: viktoriinid, pantomiimid, äraarvamised, kokku seitse ülesannet.

Seekordne jõuproov oli varasematest pingelisem ja teise koha omanikku lahutas võitjast vaid pool punkti. Kahel eelneval korral saadud esikohta suutis kaitsta Lümanda võistkond. Võitjavõistkonnas lõid kaasa Karl-Alder Kuivjõgi, Sander Suurna, Lisett Nurja ja Lauri Trumann.

Lümandale järgnesid Kihelkonna ja Mustjala võistkond. Võistluse kohtunikud ja läbiviijad olid Urve Vakker, Reet Laht, Monica Kallas ja Ly Haandi. Uus kohtumine toimub jaanuaris Mustjalas ja seal on traditsioonilised võistlused sisekergejõustikus, kevadhooajal on sõpruskohtumine Kihelkonnal.

Urve Vakker

Print Friendly, PDF & Email