Kultuurikeskusse kogunesid fotohuvilised (FOTOD) (1)

Pildil on Gert Nepper (vasakul) ja Arnold Nõmm. Drooni lennutab Glen Pilvre. TAMBET ALLIK

Pildil on Gert Nepper (vasakul) ja Arnold Nõmm. Drooni lennutab Glen Pilvre.
TAMBET ALLIK

Kuressaare viiendal fotopäeval “Varjatud ilu” lennutati drooni ja räägiti lähemalt, kuidas moodi läinud lennumasinat kasutada. Lisaks said huvilised kuulata vabakutselise fotograafi Peeter Lauritsa loengut, vaadata filmi 20. sajandi tuntuima moefotograafi ja fotokunsti teerajaja Norman Parkinsoni elust ja karjäärist, osaleda töötubades ja nautida huvitavaid fotosid.

Ürituse peakorraldaja Lembit Michelson ütles, et tema lubatud viis aastat sai nüüd täis. “Andsin Saaremaa noortele võtmed kätte ja astusin nii-öelda pool sammu tagasi,” märkis ta, kuid lisas, et tema ja Õie Õll jäävad fotopäevaga seotuks ka edaspidi.

 

Print Friendly, PDF & Email