Turismiorganisatsiooni nimeks pakutakse Visit Saaremaa (6)

Kuressaare linnavalitsuse arvates võiks loodava turismiorganisatsiooni nimeks saada võõrkeelne Visit Saaremaa.

“Turismikatuseks” kutsutava reformi eestvedaja Simmo Kikkas ütles, et praegu ei saa veel öelda, kas see nimi võib saada ka mittetulundusühingu nimeks või jääks ta käibele n-ö tunnusnimena.

Üleüldse pole Kikkase sõnul veel ühtegi nime “lukku pandud” ja tegu on vaid linnavalitsuse ettepanekuga. Nime arutas ka Saaremaa omavalitsuste liidu juhatus ja nende pakkumine oli, et nimes võiks kasutada Ultima Thule kujundit.

Simmo Kikkas põhjendas pakutud nime sellega, et Saaremaad tutvustava kodulehe aadress ja tegevus kannab niigi nime “Visit Saaremaa” ja sõna visit (külastama – ingl k) kasutamine on kui rahvusvaheline standard.

Print Friendly, PDF & Email