Merispordiselts lõpetas hooaja

VÕITJA: Mercuriuse kapten Margus Tasa karikaga. TAMBET ALLIK

VÕITJA: Mercuriuse kapten Margus Tasa karikaga.
TAMBET ALLIK

Saaremaa merispordi seltsi purjetamishooaja pidulikul lõpetamisel tunnustati möödunud hooaja parimaid.

Olulisemate õnnestumistena toodi  välja jahi Kadri purjetajate, Kevin Grassi ja Marie Pihlase saavutusi. Jaht Kadri, mille kapten on Andres Haavel, võitis grupis ORC III Muhu väina regati ja krooniti Eesti meistriks. Kevin Grass võitis aga Leedus toimunud juunioride DN-klassi jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel esimese koha.

Saaremaa merispordi seltsi noor purjetaja Marie Pihlas tuli Austrias St. Gilgenis Wolfgangsee järvel toimunud Zoom8-klassi maailmameistrivõistlustel hõbemedalile. Saaremaa karikavõistlustel sai suurte jahtide üldkokkuvõttes esimese koha Katarina Jee (kapten Mart Tamm). Väikeste jahtide kategoorias oli võidukas Mercurius (kapten Margus Tasa).

Järgmine hooaeg on Saaremaa merispordi seltsile märgilise tähendusega, kuna Roomassaares võõrustatakse augusti algul Zoom8-klassi purjetamise maailmameistrivõistlusi.

Print Friendly, PDF & Email