Saaremaa miniverivorstikesed on parimad (3)

uudis_parimvorst

Tallinna toidumessi külastajate osalusel valiti kolme messipäeva jooksul pimetestidel Eesti parimad jõulutooted pagari- ja lihatoodete, hõõgveini ja jõuluõlle kategooriates. Hästi läks parimate selgitamisel Saaremaa lihatööstusel.

Nimelt tunnistati parimaks jõulutooteks lihatoodete kategoorias verivorstide arvestuses just nimelt Saaremaa lihatööstuse miniverivorstikesed.

Tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ja järgnevate kriteeriumide alusel: lõhn, maitse, sisu ja konsistents ning välimus. Hindajale esitati korraga kõik osalevad samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada omapoolne arvamus hindamislehel. Jõulutoodete hindamisest võttis osa 2022 messikülastajat.

Parima jõulutoote konkursi korraldas Profexpo OÜ. Konkursil võistlesid 42 lihatoodet, 26 pagaritoodet, 4 hõõgveini ja 3 õlut. Tooteid esitas konkursile 23 ettevõtet.

Print Friendly, PDF & Email