Ristiku lasteaias toimus kolm omanäolist isadepäevapidu (1)

Pildil maiustavad esiplaanil Tauri Lahesoo, Lisette Mets ja Isadora Rahumeel. ERAKOGU

Pildil maiustavad esiplaanil Tauri Lahesoo, Lisette Mets ja Isadora Rahumeel.
ERAKOGU

Kuressaare Ristiku lasteaias toimus saabuva isadepäeva puhul paralleelselt kolm erinevat ja omanäolist pidu koos isadega.

Kiilikeste rühmas meisterdati koos Karlssoni ja väikevenna ning isade ja emadega rütmipilli. Liblikate rühmas küpsetati vahvleid ja hiljem vaadati multifilmi Hunt Kriimsilmast. Rukkilillede rühmas võtsid aga isad ja lapsed sportlikult mõõtu, rääkis Kuressaare Ristiku lasteaia direktor Monika Talistu isadepäeva pühitsemisest lasteaias.

“Väga tore on see, et nendele pidudele saavad tõesti ka isad alati tulla,” rõõmustas Talistu. Ta lisas, et isadepäeva peod ongi Ristiku lasteaias alati natuke teistmoodi üritused, kus tuntakse rõõmu ühisest tegutsemisest.

Print Friendly, PDF & Email