ÜLESKUTSE: Suurpered, tulge perekaardiga tutvuma

Saaremaa lasterikaste perede ühendus ootab kõiki suurperesid 10. novembril kell 16 Georg Otsa spaahotelli Saaremaa lasterikaste perede ühenduse perekaardi tänu- ja tutvustusüritusele. Oodatud on ka kõik koostööpartnerid, Saaremaa omavalitsuste esindajad, perekaarti kasutavad lasterikkad pered ja suurpered, kes ei ole veel jõudnud endale perekaarti muretseda.

Alates 9. novembrist on perekaarti võimalik taotleda kõikidel peredel, kus on kasvamas neli ja enam last. Saaremaa lasterikaste perede ühendusse kuuluvale perele maksab kaks aastat kehtiv esmakaart 15 eurot ja neile, kes ei ole ühenduse liikmed, 48 eurot, mis teeb kahe aasta peale 2 eurot kuus. Suurpered, kellel perekaart praegu puudub, kuid kes soovivad kaarti taotleda, saavad seda teha ka kohapeal tutvustusüritusel. Taotlemine on lihtne: tuleb esitada ID-kaart ja kõikide pereliikmete andmed.

Kõik pered, kellel juba on perekaart või kes seda samal päeval taotlevad, saavad sel päeval Georg Otsa spaas tasuta sulistada. Lisaks on võimalik tutvuda nii majaga kui ka saada lähemalt teada Saaremaa lasterikaste perede ühenduse tegemistest.

Perekaardiga on lasterikkal perel võimalik saada mitmesuguseid teenuseid ja tooteid parematel tingimustel. See tähendab nii soodsamaid hindu kui ka kampaaniapakkumisi jne. Perekaardi koduaadress on www.perekaart.ee.

Eesti lasterikaste perede liidu üks oluline eesmärk on koostööpartnerite ringi pidev suurendamine, kaasates erinevaid ettevõtteid ja teenusepakkujaid, et lasterikastele peredele laieneksid võimalikult paljud soodustused ja kampaaniapakkumised. Praegu on perekaardi programmiga liitunud juba 170 partnerit, kes pakuvad 230 soodustust.

Perekaardi 16 partnerit Saaremaal on: Chameleoni kohvik, Georg Otsa spaahotell, Grand Rose’i spaahotell, Saaremaa SPA hotellid Meri ja Rüütli, Karli Foto, kauplused Lillekoda, Pisipere, Saarte Sahver ja Sokisahtel, spordiklubi FitLife Kuressaares, Kuressaare linnateater, Metra autokeskus, Muhu Jaanalind, Ringipood, Tihuse hobuturismi talu.

Tutvumisüritusele tulijail palume registreeruda hiljemalt sel pühapäeval aadressil saaremaa@lasterikkad.ee või telefonil 52 86 107.

Ingrid Leemet, MTÜ Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus esimees

Print Friendly, PDF & Email