Uued liikmed linna kunstinõukogus

Anne Tootmaa: loovus on absoluutselt kõigis inimestes olemas

Anne Tootmaa on Kuressaare kunstinõukogu uus liige.

Kuressaare linna kunstinõukogust arvati välja viis ja nende asemele kinnitati kolm uut inimest.

Teisipäeval kinnitatud nõukogu koosseisus ei ole enam Kaido Kalfi, Hannes Koppelit, Endla Tuutmat, Rein Nettanit ja Kadri Randojat.

Uued liikmed on linnavalitsuse vanemarhitekt Maria Reimal, vabakutseline kunstnik Margus Kadarik ja Saaremaa kunstistuudio juhataja Anne Tootmaa.

Lisaks nimetatuile kuuluvad nõukogusse veel disainer Anne Olop, arhitekt Terje Truumaa, kunstikuraator Lii Pihl, vabakutseline kunstnik Külliki Järvila, kunstiajaloolane ja Saaremaa kunstiklubi juhataja Reet Truuväärt, Saaremaa muuseumi teadusdirektor Olavi Pesti, disainer Kai Laanemets, linnavalitsuse heakorra- ja haljastusspetsialist Katrin Reinhold ja linnavalitsuse kultuurinõunik Heli Jalakas.

2009. aastal moodustatud Kuressaare linna kunstinõukogu ülesanne on nõustada linnavalitsust ja linnavalitsuse hallatavaid asutusi kunstialastes küsimustes, sealjuures on nõukogu ettepanekutel soovituslik iseloom.

Print Friendly, PDF & Email