Noorteka tegemistest

Piljarditurniiri seltskond. MAIDI TILK

Piljarditurniiri seltskond.
MAIDI TILK

Hea uudis on see, et noortekas on nüüd õhtuti kauem lahti, nimelt oleme avatud E–R kl 13.30–19. Õhtud lähevad vara pimedaks ja ilmad on jahedad, seega on õige aeg õhtuti noortekas koos midagi toredat teha.

Kuulutasime välja “Orissaare hea eeskuju 2015” konkursi. Tunnustusürituse eesmärk on märgata ja esile tuua 7–26-aastasi Orissaare valla noori, kes on meile kõigile eeskujuks. Kandidaate saab esitada 23. novembrini ja taotlusvormi küsi noortekast. Võitja tunnustamine leiab aset 26. novembril Muhu noortekeskuses “Ole nähtav” üritusel, kus lisaks meie valla noortele tunnustatakse ka Pöide, Muhu ja Valjala häid eeskujusid.

Sügisesel koolivaheajal korraldas Orissaare noortekeskus Saaremaa noortekeskuste vahelise piljarditurniiri, mis toimus 20. oktoobril Kuressaares piljardiklubis Must Kuul. Turniiril osales viis noortekeskust: Orissaare, Muhu, Pöide, Valjala ja Kuressaare. Iga noortekat esindas üks võistluspaar. Omavaheliste läbimängudega selgitati välja kolm osavamat paari.

Esikohakarikad napsasid ära Kuressaare noored, teise koha karikad viisid koju Valjala noored ja kolmas koht oli Muhu noorte jagu. Iga võitja sai lisaks vahvale karikale auhinnaks isikliku piljardikii ja diplomi. Oli igati mõnus ja kordaläinud päev. Aitäh kõigile osalejatele, noortejuhtidele ja Musta Kuuli lahkele pererahvale.

Oktoobris külastas noortekeskust Tallinna õpilasmalev, viies siin kahel päeval läbi  meeskonnakoolitusi ja mänge, lisaks tutvuti kohalike olude ja elanikega.

Novembri alguses on meile külla tulemas noorteorganisatsioon Eesti 4H, kes soovib samuti läbi viia oma koolitusprogrammi.

Koostöös Valjala, Pöide ja Muhuga osaleb Orissaare noortekeskus maanteeameti projektis “Ole nähtav”. Viime läbi helkurite valmistamise töötubasid ja valmib ka väike moekollektsioon, mida saab näha 26. novembril Muhu noortekeskuses toimuval üritusel.

Igal kolmapäeval kell 14.30 ootab noortekas kõiki kokandushuvilisi noori meie kokandusringi “Lihtsalt ja maitsvalt”.

Maidi ja Eliise

Print Friendly, PDF & Email