Ilmus Anne Trei raamatu “Pildikesi Kaarma kihelkonnast” III osa

Kaarma-raamatRaamatutele “Pildikesi Kaarma kihelkonnast I-II” lisandus viimane osa – III köide.

III osas on rahva sõnalist pärimust, kultuuri, juttu mõisatest, usuelust ja kirikutest, kalmistutest, on noppeid ajaloost. Kajastatakse põllumajandust, tööelu, kaubandust, laatu, kõrtse, merendust, metsandust, liiklemisteid, transporti, sidepidamist, aga ka rahvaravi. On tegudeinimeste eluloolisi fakte.

Aktiivsed kaasalööjad olid: Tõnu Munk, Elina Trave, Heldi Lember, Jaano ja Urve Pihl, Kalle Kesküla, Lembi Mets, Lemmi Saun, Liia Sooäär, Servi (Pikner) Täll, Tiiu Raud, Urve Kirss, Valter Koost, Peeter Kuum, Arvi Truu, Vladimir Lepik, Daisy Tõll, Milvi (Eitea) Aru, Sinaida Sillart, Veljo Puujalg, Annika Jürviste. Väga huvitav on lugeda meie hulgast lahkunud August Laesi, Karl Laesi, Luule Piiburi, Aleksander Mati, Aleksander Abeni mälestusi.

Raamatu tiraaž on väike, osta saab seda väljaandjalt (anne.trei@mail.ee) ja kauplusest Euronics, lisaks veel mõnelt müügiletilt.

Väljaandja Anne Trei Raamatukoda, kujundaja Katrin Trei, kaante kujundaja Logolife OÜ.

Print Friendly, PDF & Email