Keskraamatukogus esineb Mihkel Raud (1)

Mihkel Raud käis saarlastega kohtumas

Täna õhtul kell 17 räägib Saare maakonna keskraamatukogu lugemissaalis kirjandusest, muusikast ja elust Mihkel Raud.

Maakonna keskraamatukogu pearaamatukoguhoidja Maire Rauk ütles Saarte Häälele, et tavaliselt üritatakse raamatukogupäevade ajal kutsuda külla inimesi, kellega raamatukogu külastajatel oleks huvitav kohtuda. Paraku ei olnud Raual võimalik raamatukogupäevade aegu (20.–30. oktoober) Saaremaale tulla ja nii jõuab ta siia lihtsalt veidi hiljem. Rauk märkis, et lisaks esinemisele lugemissaalis kohtub Raud päeval Meedla kojas kohalike omavalitsuste juhtide ning raamatukogude ja rahvamajade töötajatega.

Maire Rauk ütles, et idee kutsuda külla Mihkel Raud tulenes osaliselt sellest, et peagi on lõppemas muusika-aasta. “Mihkel Raud on ju ka tuntud ja armastatud muusik,” lausus ta.  Ettekande teema valikul anti Rauale Rauga sõnul põhimõtteliselt vabad käed, kuid mõned küsimused ja teemad pakuti siiski ka ise välja. “Päevasel kohtumisel Meedla kojas tuleb juttu rahvakultuurist, raamatukogudest, riigi kultuuripoliitikast jne, õhtul raamatukogus kirjandusest, muusikast ja elust üldse,” võttis Rauk kokku.

 

Print Friendly, PDF & Email