Saaremaa BMW klubi kohtus Karujärvel (9)

ERIK TÜÜR

ERIK TÜÜR

Pühapäeval võis Karujärvel näha ebatavaliselt palju BMW-sid, täpsemalt oli kämpingute kõrvale parklasse ritta seatud 32 masinat.

Klubi üks asutajatest Kerly Kaljulaid ütles Saarte Häälele, et Saaremaa BMW klubil on kokku üle 300 liikme. Karujärvele paljud tulla ei saanud, kuna suur osa noormeestest teenib kaitseväes aega või on välismaal tööl, selgitas Kaljulaid.

Kerly Kaljulaid märkis, et möödunud aasta jaanuaris loodud klubil läheb väga hästi. “Oleme saanud palju toetajaid nii saarelt kui ka mandrilt,” lisas ta. Nimelt saavad Saaremaa BMW klubi liikmed liikmekaardi ettenäitamisel soodustusi enam kui kümnes ettevõttes, mille hulgas on nii söögikohti kui ka remonditöökodasid.

Klubi eesmärkideks on muu hulgas ürituste korraldamine ja vaba aja sisustamine. Samuti propageerib klubi positiivset ellusuhtumist ja seadusekuulekat liikluskultuuri. Alguse sai klubi aga vajadusest varuosade järele.

“Ma ise sõidan BMW-ga, millele oli vaja varuosi, ja siis mõtlesin, et linnas sõidab BMW-sid palju, et miks mitte teha klubi, kust saab abi, kui vaja,” sõnas Kerly Kaljulaid. Nii lõigi ta Facebookis Saaremaa BMW sõprade kommuuni, millest kasvas hiljem välja klubi. Kaljulaid kinnitas, et liikmed suhtlevad omavahel üsna tihedalt. Ostetakse, müüakse, vahetatakse varuosi ja pakutakse abi remonditöödel, loetles ta. Paljude klubiliikmete masinad tunneb ära autol oleva klubikleebise järgi.

Print Friendly, PDF & Email